Will I never stop complaining, find myself again and step out on the other side?

Den här dagen har gått så jävla fort. Helt crazy. Har haft en massa möten som har avlöst varandra. Nog för att det är skönt att sitta stilla en hel dag för sig själv framför datorn också men ibland är det skönt med lite socialisering också. I den här världen kan man bli fet av möten också. Speciellt om alla dagar skulle vara som denna. Metro bjöd på stora, feta kanelbullar och därefter bjöd Riksmedia på minisemlor. Jag har visst ingen botten i mig heller. För när de bjuder, då äter jag...
I morgon har jag ett ytterst intressant möte. Det hade man väl aldrig kunnat tro för två år sen....mohahaha. Just i morgon vid tio-rycket på förmiddagen ska jag njuta till fullo av mitt jobb. Jag ska luta mig tillbaka och mysa över det faktum att jag faktiskt är medieplanerare och inte säljare.

Jag lyckades med mitt mission igår också. Jag landade i sängen med datorn i knäet tjugo över åtta och släckte sedan lampan runt tio. I morse var jag tröttare än någonsin och jag antar att det tyder på att jag börjar ta igen den sömn som har gått förlorad de senaste veckorna. Den där sköna filosofiska och poetiska känslan har flyttat ut och det är dags för lite allvar igen. Jag hoppas att det inte betyder att saker och ting ska deka ner sig totalt nu bara. Ibland kan jag få en orolig känsla över hela grejen och undra om jag är så stabil som jag vill tro. Tankar ni vet. De kan ställa till en hel del...

Jag känner mig trots allt ganska positiv. Ikväll ska jag städa lägenheten ordentligt. I morgon bitti tänker jag ta en promenad till jobbet. Den kommande helgen ska spenderas i en ljuvlig ensamhet hemma i Sundbyberg. Jag ska ta hand om mig själv och bara vara. Jag ska vila. Och det ser jag fram emot.

Förresten så har jag fått en ny favorit i "Kalles randiga". Den med mjukost och kaviar ni vet. I absolutely adore it.

För övrigt ska jag nog gå hem nu. Till mig.

Postat av: mhalin

gud vilken fin blogg du har! :D

Datum: 2009-02-04 Tid: 19:35:35
URL: http://cconfused.blogg.se/
Postat av: Cecce

Visste du att det är Abba som gör både Kalles och Svennes kaviar? Visste du även att innehållet i de båda (i "vanlig" kaviar alltså) är nästan PRICK samma förutom att den ena innehåller stillahavstorskrom också? Så mycket kan man lära sig en helt vanlig frukost!

Datum: 2009-02-04 Tid: 20:44:00
Postat av: Veronica

Kalles randiga... reminds me of the days at MS56. Haha, men jag åt faktiskt det nästan varenda dag när jag jobbade där, sjukt gott!

Datum: 2009-02-05 Tid: 14:08:05
URL: http://bollner.webalbum.se/blog





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: