Redovisning av den senaste veckan och lite till

Okej, nu måste jag väl nästan medge att det har hänt en del sen sist. Det är nog sommar-syndromet. Det händer alltid mer saker på sommaren. Så är det bara.

Okej, det var Hultsfred förra fredag-lördag efter en inbjudan av tidningen Metro. Bussresa ner och sen ett sjuhelvets röj till tidiga lördagsmorgonen. Hujedamig. För mycket sprit.....
 
The Hives var grymma och Pelle-da singer är faktiskt vääääldigt snygg på storbildsskärm. H.I.M var också en klass för sig. Jag bara fullkomligt ääääälskar den melankoliska, lagom mjuka rockmusiken och hans mörka, dystra röst. Jag upplevde känslan trots den mäktiga onykterheten som rådde i mitt inre.
Ja, allt var bra tills en individ av det manliga könet gick för långt. (Läs innanför mina byxor!) Jä-hääävla idiot. Jag tappade festlusten alldeles och gick hem.

I tisdags var det förhandsvisning av Sex and the city-filmen på Park. SF hade bjudit in till detta spektakulära evenemang och det var helt OK. Inbjudan var för mig och + 1 och denna någon blev min eminenta Roomie. Fullt godkänd film som bjöd på en del skojigheter. Vi hoppade dock den stora festen med 700 andra tjejer på Café Opera efteråt. INTE min grej alls.

Midsommarhelgen bjöd dock på ett obeskrivligt men välbehövligt lugn.....så himla skönt utan baksmällans ångest, lagom med sömn och en liten halvgalen incident med en kundvagn från Coop och lite blågul ansiktsfärg.....I say no more. Men det är för jävla skönt att kunna släppa loss och vara barnslig mellan varven.

Avslutningsvis en mycket trevlig sak och en lite sämre. Jag har införskaffat mig en MacBook. It's lovely and white. Oj, oj, oooooj va fin den ääääääär. Efter en tids lagom suktande efter denna dyrgrip finns den nu min ägo.



Den lite sämre saken är att mina rödrandiga Converse verkar ge mig nån slags smärta i vänster stortå.


S-K-U-M-T.

Om Britney-nose's och andra livsviktiga upptäckter

Jaha, så var man här igen då. Jag kanske ska sluta hitta på att jag ska återkomma hit mer ofta för det verkar inte fungera nåt bra ändå. Men man bör dock veta att jag tänker på vad jag skulle kunna skriva här ganska ofta. Nästan dagligen dyker det upp saker i huvét som jag själv tycker att jag borde kunna ta upp och diskutera här.

Det har hunnit bli varmt sen sist. I och för sig har det hunnit bli lite kyligt igen också. Men det räckte gott och väl för att jag skulle hinna bli rödrandig som en polkagris på armarna av solen. Jag har förresten gjort lite efterforskningar när det gäller ordet polkagris på engelska som tydligen heter peppermint rock  enligt svensk-engelska ordböcker på nätet. Bra och nyttigt vetande.

I morgon vankas det ett intensivt dygn i Hultsfred och det ska faktiskt bli grymt kul! Jag är bara ett snäpp orolig hur det ska bli med sömnen den här helgen men jag får väl köra med att jag fortfarande är ung och vital....eller nåt.

Det har kanske inte hänt så mycket sen sist egentligen. Har haft ett gäng sköna helger, både i Stockholm och hemma hos mor och far i Vingåker, jag jobbar på om dagarna dock med undantaget att det är sommartid nu och det innebär att man får gå från Promedia redan kl 16.00 varje eftermiddag. LJUVLIGT!

Jag trampade hem Nishikin igår med tunga ben och SL-kortet som införskaffades i början av veckan känns ganska välförtjänt. Synd bara att jag är så otroligt glömsk så mina löparskor står kvar hemma i Vingåker i mammas och pappas hus....damn.

Till sist; jag håller ALLTID vad jag lovar.



PS. Det är meningen att bara vissa ska förstå vad rubriken säger. DS