Friday all over again

Jag är ju inte sådär speciellt frekvent när det kommer till detta bloggande. Jag försöker och försöker men det går inget vidare ändå. Varje dag försöker jag uppmärksamma de små detaljerna och händelserna i mitt liv som skulle intressera en bloggläsare.
Det sjuka är att varje dag så kommer jag faktiskt på saker som jag kan skriva om men när jag väl sen sätter mig framför tangentbordet är det helt blankt i skallen. Man kanske skulle börja bli orolig? Haha!

Okej, de senaste tre veckorna har varit helt underbara. Den vita, vackra Nishikin har åkt fram ur källarförrådet och den har lärt sig vägen fram och tillbaka till Promedia alldeles förträffligt snabbt. Hastighetsrekordet ligger just nu på 53,61 km/tim och då trampas det för fullt. I love it. Att börja och sluta arbetsdagen med cykling är så fint, så fint. Med andra ord, de senaste veckorna har resulterat i snart 30 mil på hojjen. Även mina nya svarta spring-pjucks har åkt fram ur garderoben på riktigt den här veckan. Det är lovely att maxa med cykeln hem för att sedan ge sig ut på några behagliga km i löpspåren runt omkring Gubbängen.

Det känns att det är vår i luften också. Idag skiner solen över hufvudstaden. Ikväll blir det gigantiska räkor i saffran och vitlök. Kanske en hyrfilm också.

Ps. Jag ska bli bättre med detta bloggande. Det kan komma att hända en del roligheter inom den närmsta framtiden. Ds