Straffspark

Jag ligger här i min sköna soffa och gör ett halvhjärtat försök  med att följa Idol som är i full gång på tv4. Visst, om några veckor är jag som alla andra och följer detta folkliga program helt slaviskt, bänkad framför tv:n varje fredagskväll. Har alltid lite svårt att "komma i gång". Just nu vet jag knappt vad alla heter. Som sagt, fråga mig om nån vecka eller två. Då kan jag nog allas namn.


I övrigt flyter allt på. Jaja, jag vet. Det är nästan straffspark det här. GUUUUUD, vad jag är dålig på det här med att uppdatera bloggen regelbundet. Jag tänker på bloggen minst en gång om dagen och allt skoj jag skulle kunna skriva här. Varför är det så jävla svårt att få tummen ur och vara kreativ? Det har ju för fan hänt ganska mycket sen sist jag behagade skriva nåt här. Problemet är bara att när jag nu väl sitter (eller ligger här i soffan) med datorn i knäet så är det helt blankt i skallen. Jag kanske inte är så bra som jag vill tro?


Jag har planer. Planer på livet. Hur det ska te sig. Sånt är ju alltid bra har jag hört. Men fan vet när dessa ska få skrida till verket. Våren eller hösten 2009? Det är den stora frågan just nu...


Jag har i alla fall hunnit med massa skoj dessa veckor också. LITE för mycket alkohol kanske. Det känner jag faktiskt. Det är inte som för ett par år sen då man körde på utan en tanke på morgondagen. Nu tänker jag på morgondagen redan vid första klunken. Jag är för gammal för bakfylleångest och ett dunkande tungt huvud hela dagen efter. Dags att skärpa sig? Skulle tro det. Längtan efter att bara kunna ta ett eller två glas vin till en fin middag hemma är ganska stark just nu. Inte för vinet i sig alltså. Herregud, man är väl inte mer än hobbyalkis, haha.


På jobbet flyter det på. Bättre än förväntat. Man hinner inte med. Måndagen med all trötthet och uppgivenhet för att det ytterligare en hel arbetsvecka till nästa helg försvinner i ett nafs och så är det fredag igen. Det är helt sjuuuukt vad tiden går fort just nu.


Jag har gjort ett misslyckat försök och ett halvhjärtat försök till att ta tag i träning och sunt leverne. Om jag försöker en tredje gång kanske det går vägen? Funkar snorigt bra när man känner sig sjukt trött hela tiden. Ikväll ska jag ta min braiga bok och krypa i säng tidigare än någonsin. Då KANSKE man orkar sig upp i morgon för en joggingtur innan taxin går till Lidingö. Jag garderar mig för jag har ju faktiskt en kväll imorgon också....


Det mest roliga just nu sker faktiskt hemma i Vingåker. (varför refererar jag fortfarande till Vingåker som "hemma"?) Elmirah är världens sötaste och duktigaste lilla häst och hon är ju MIN. Så himla glad över att allt fungerar så himla bra med lilla prinsessan.

Snart har den sista tjejen greppat mikrofonen i Idol 2008 denna afton. Då ska jag hoppa i duschen och duscha så varmt så det ångar. Den fördelen har man så länge man bor i hyresrätt.

Over and out. 'Til next time. Sooooooner.......or later.