Innan mörkret faller vill jag lämna några varma rader

Jag har kommit på en sak. En sak om livet. Det där om att ingenting varar för evigt. Att inget är konstant. Det stämmer inte. För vet ni något som är det mest beständiga som finns här i livet? Jo, förändring. Förändring är konstant. Förändring sker hela tiden. Och det finns inget vi kan göra åt saken. Det bara är så. Vissa saker händer bara. Utan vår vetskap, utan vår vilja och utan vår hjälp. Många säger att förändring är något bra och positivt, något man ska välkomna med öppna armar.

Förändring kan ändra oss. Få oss att växa som människor, få oss att mogna och inse saker vi aldrig har tänkt på förut. Det kan även få oss att komma varandra närmre, stärka en relation och lära oss vilka människor i livet som är viktiga för oss. Tyvärr kan förändringar även få oss att tvivla på livet, på oss själva och alla runt omkring oss. 

Det kan vara svårt att se det positiva i en del förändringar när de väl pågår. Det är oftast när processen är avslutad man ser det som är/var bra med dom. Det handlar om att vara objektiv, om att kunna tänka rationellt och logiskt.

Ibland kanske man helt enkelt bara måste stanna upp för att minnas vart man är på väg?


Postat av: /M

Nu snackar vi! Befriande..

Datum: 2009-02-05 Tid: 03:57:42
Postat av: lifepack12

Kan bara hålla med, väl och fångande skrivet.

Datum: 2009-02-08 Tid: 01:43:08
Postat av: T

Frågan är bara, när ska man stanna upp och "bara vara"?! Kommer det någonsin bli så? Eller är man alltid på väg...? Förändring är det som gör en till den man är idag och sannolikt kommer förändring fortsätta att forma en i framtiden....

Datum: 2009-02-08 Tid: 02:42:36





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: