Årets sämsta julklapp

Svenska spel har mycket reklamkampanjer ute just i dessa dagar. Inte för att de inte har det annars också men just nu är det väldigt påtagligt med tanke på den kommande julen. Enligt Svenska Spel och Triss så är årets bästa julklapp att man ger bort 10 miljoner. Detta föranleds av att man köper en trisslott, ger bort den i julklapp och att denne vinner pengar. De kan väl inte på fullaste allvar mena att detta är årets bästa julklapp? Detta är min första tanke när jag ser detta. Ska man se detta ur mottagarens synvinkel så skulle det ju såklart vara det om han eller hon skulle vinna dessa pengar men hur skulle det kännas för mig som har köpt och gett bort lottjäveln?

Att köpa och ge bort julklappar ska kännas lika bra för båda parter. Den som får den och den som ger bort den. Det ska infinna sig en varm känsla av kärlek mellan dessa parter och tillfredsställelsen ska vara lika stor hos båda efter paketöppningen.


Och nu erkänner vi allihop här (inget jäkla sweet-talk) att tillfredsställelsen hos givaren av en trisslott med en vinst på 10 miljoner inte skulle vara speciellt bra. Det skulle bubbla och koka av en obeskrivlig känsla, ilska, svartsjuka och förtvivlan blandat kanske, om detta skulle ske. När det handlar om pengar så är vi egentligen ena själviska jävlar som vill roffa åt oss allt, allt, allt. Erkänn det bara. Erkänn att det skulle kännas förbannat taskigt att se någon annan vinna så mycket pengar på en lott du har köpt och gett bort.


Postat av: JAANA

Haha, vad nu oddsen är för att personen ifråga ens vinner på trisslotten. I så fall är det roligare med en chokladask.

Datum: 2008-12-16 Tid: 12:21:56
URL: http://jaanas.blogg.se/
Postat av: Din före detta tisdagstrisspartner

Haha, jag instämmer fullt och fast. Det skulle svida nåt förjävligt. Det var väl därför vi var rörande överens om att vi skulle dela systerligt på lotten om turen skulle vara framme på någon av alla tisdagarna på något café på Söder ;)

Datum: 2008-12-16 Tid: 12:37:16





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: